Автоматика за врати

Автоматика за врати от Megapixel

Автоматизиране на Врати

Ръчното отваряне и затваряне на оградни, гаражни и индустриални врати е неприятен, а понякога и непосилен процес особено през студените зимни дни!
Екипът на Megapixel ще ви помогне да преодолеете този проблем с модерните и надеждни автоматики за врати, които предлага. Автоматиката за врати е решението по отношение на вашето безпроблемно и удобно управление на вратата.
Автоматиката за врати ще ви помогне да спестите време, като се заеме с тежката задача да ви замени изцяло по процеса на отваряне и затваряне на тежките врати, особенно през студените и дъждовни дни!

Надеждните Автоматики

Автоматиката за врати предлагана от нас е подбрана първо по качество и издръжливост на техниката! Проектантът на фирмата е тествал всяка една система и можем да ви гарантираме, че нашите автоматики ще работят изцяло съобразно особенностите на вратите и вашите изисквания!
Предлагаме автоматика за врати само на производители, доказали се през годините с качеството на своите изделия!

Автоматиките за врати са здрави, надеждни и са предназначени за интензивна експлоатация, като в същото време работят безотказно без значение от промяната в атмосферните условия през всеки сезон.

Управление На Автоматиката за врати

Безкрайни възможности за управление на автоматиката за врати:
*Дистанционно за автоматика за врати
*Чип карти и ключодържатели за автоматика за врати
*Мобилно приложение за iOS и Android за автоматика за врати
*Карти с висок обхват (15 метра) за автоматика за врати
*LPR камери за бариери (Разпознават ргистрационният номер на автомобила и при съвпадение с въведените номера се задейства автоматиката на вратата)
*Fingerprint скенер за автоматика за врати(Сканира пръстовият отпечатък на шофьора)
*Клавиатура за пин код за автоматика за врати (След въвеждане на правилен код се отваря вратата)

FLASH Лампи

На всички автоматики за врати поставяме FLASH лампи, които пресветкват и по този начин индикират при движение на вратите.UPS Захранване

Предлагаме ви акумулаторно резервно захранване за автоматика за врати, с което ще осигурите безпроблемна работа на автоматиката при временна липса на ток.

Професионален Монтаж

Монтажът е изключително важен за безпроблемното функциониране на автоматиката за врати. Екипът на Megаpixel има дългогодишен опит в монтажът на автоматика за врати и изпипва всеки детайл, от изборът на най-подходящата автоматика, до периодичната поддръжка и профилактика.Поддръжка на Автоматиката

От изключителна важност за автоматиките за врати е да бъдат периодично обслужвани (почистване, смяна на смазочната грес/масло, проверка и почистване на електрониката, тестване за проблеми в автоматиката), по този начин се удължава срокът на експлоатация.

Възползвайте се от професионалните ни услуги за еднократна или абонаментна профилактика на автоматика за врати!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА РАБОТА, КЪМ КОЙТО СЕ ПРИДЪРЖАМЕ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПО БЕЗКОМПРОМИСЕН НАЧИН

  • Оглед
  • Проектиране
  • Оферта
  • Монтаж
  • Обучение
  • Поддръжка