Бариери

Бариери от Megapixel

Паркинг Бариери

За всички нас недостатъчните места за паркиране, контролът на достъп в паркингите и ограничаването на преминаващите и паркиращи чужди автомобили, често са голям проблем в ежедневието, без значението дали става дума за дома ни или за работното място.
Екипът на Megapixel ще ви помогне да преодолеете този проблем с модерните и надеждни автоматични паркинг бариери, които предлага. Паркинг бариерите са решението по отношение на вашето безпроблемно паркиране и на гарантирания контрол на достъп. С тяхна помощ лесно ще контролирате автомобилния поток на вашия паркинг и ще имате пълен контрол над паркоместата в службата или жилището си.
Паркинг бариерите ще ви помогнат да спестите места за паркиране и да контролирате свободния достъп както в закрити, така и открити паркинги. Нашите бариери са последна дума на съвременните технологии и дават пълен комфорт относно достъпа на автомобили до местата, където бихте искали да владеете положението с ограничените паркоместа.

Надеждните Бариери

Автоматичните бариери, които предлагаме, са перфектни за подсигуряването на всеки обект, без значение с каква площ е той, от какъв вид е и с какво предназначение.
Бариерите на Megapixel са с различни размери и класове, подходящи за всяка от вашите нужди.

Бариерите ни са здрави, надеждни и са предназначени за интензивна експлоатация, като в същото време работят безотказно без значение от промяната в атмосферните условия през всеки сезон.
Бариерите ни имат висока устойчивост на корозията и пълна гаранция.

 • Бариера LIFE NEO 4 Professional
  -20%

  Бариера LIFE NEO 4 Professional

  1,750.00 лв. 1,397.00 лв.
  Пълен комплект бърза и надеждна електро-механична паркинг бариера за интензивна употреба LIFE, с дължина на рамото до 4 метра. *По…
 • Бариера LIFE SAPHIR 5 ProfessionalБариера LIFE SAPHIR 5 Professional
  -18%

  Бариера LIFE SAPHIR 5 Professional

  2,400.00 лв. 1,977.00 лв.
  Пълен комплект бърза и надеждна електро-механична паркинг бариера за интензивна употреба LIFE SAPHIR, с дължина на рамото до 5 метра.…
  Browse Wishlist
 • Бариера SETTO 4

  1,349.00 лв.
  Бърза електро-механична паркинг бариера SETTO, с дължина на рамото до 4 метра. *По желание на клиента дължината на рамото, може…

Управление На Бариери

Безкрайни възможности за управление на паркинг бариерите:
*Дистанционни
*Чип карти и ключодържатели
*Мобилно приложение за iOS и Android
*Карти с висок обхват (15 метра)
*LPR камери за бариери (Разпознават регистрационният номер на автомобила и при съвпадение с въведените номера се отваря бариерата)
*Fingerprint скенер (Сканира пръстовият отпечатък на шофьора)
*Клавиатура за пин код (След въвеждане на правилен код се отваря бариерата)

LED Ленти

На всички бариери поставяме цветни LED ленти по продължението на цялото рамо, като цвета се променя спрямо състоянието на бариерата (отворено – зелено / затворено – червено).UPS Захранване

Предлагаме ви акумулаторно резервно захранване за бариери, с което ще осигурите безпроблемна работа на бариерата при временна липса на ток.

Професионален Монтаж

Монтажът е изключително важен за безпроблемното функциониране на бариерите. Екипът на Megаpixel има дългогодишен опит в монтажът на професионални паркинг бариери и изпипва всеки детайл, от забъркването на бетона за монтажната основа, до фините настройки на бариерата.Поддръжка на Бариери

От изключителна важност за всяка една автоматична бариера е да бъде периодично обслужвана (почистване, смяна на смазочната грес/масло, проверка и почистване на електрониката, тестване за проблеми в бариерата), по този начин се удължава срокът на експлоатация

Възползвайте се от професионалните ни услуги за еднократна или абонаментна профилактика на бариери!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА РАБОТА, КЪМ КОЙТО СЕ ПРИДЪРЖАМЕ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПО БЕЗКОМПРОМИСЕН НАЧИН

 • Оглед
 • Проектиране
 • Оферта
 • Монтаж
 • Обучение
 • Поддръжка

ОЩЕ ЗА Бариерите

Благодарение на нашите автоматични бариери, вие ще имате пълен контрол на достъпа и ще гарантирате наблюдението и мониторинга на превозните средства в имота си. Паркинг бариерите са особено подходящи, когато трябва да ограничите натрапниците, които паркират пред магазина, офиса или заведението ви, във фирмения ви паркинг или във вътрешния двор на жилищния ви блок.

Megapixel предлага разнообразни видове автоматични бариери, които се различават по размери, скорост на отварянето, интензивност на работния режим и други основни параметри.

Всички наши бариери са напълно подсигурени и работят според най-взискателните мерки за сигурност и критериите за безопасен работен режим, които да гарантират вашето спокойствие и комфорт.
Ние предлагаме още гаранционното обслужване на бариерите, техния монтаж, ремонт и пълна поддръжка.

С автоматичните бариери лесно и надеждно може да контролирате достъпа до подземни и надземни гаражи и паркинги, служебни входове, обществени сгради, бизнес сгради, административни сгради, МОЛ-ове и големи, търговски центрове, лечебни заведения и т.н. Паркинг бариерите намират широко приложение и в обекти като обществени и частни паркове, спортни комплекси, производства, складови бази, индустриални площи, хотели, учебни заведения, жилищни комплекси от затворен тип, платени паркинги и т.н.

Ние предлагаме едни от най-качествените и сигурни автоматични бариери за паркинг у нас, а цените ни са едни от най-атрактивните в бранша и изцяло са съобразени с бюджета на всеки клиент.

Някои от нашите партньори, които ползват автоматичните ни паркинг бариери, са компании с вериги от обекти в цялата страна, каквито са банките, болниците, магазините, заведенията, петролните бази, производствените бази, търговските складове, индустриалните обекти, доставчиците, администрациите, учрежденията и браншовите организации, строителни фирми и обекти, дружествата, стопанисващи магистрали и паркинги, жилищните сгради от затворен тип.

През годините екипът на Megapixel се е изградил от опитни и квалифицирани специалисти в областта на проектирането, монтажа и поддръжката на автоматични паркинг бариери. Нашите служители са компетентни, перфектно обучени и благонадеждни и могат да се справят с лекота с всеки ангажимент, който им бъде възложен във връзка с бариерите.

Екипът ни изгражда ефективни и завършени съоръжения с високо качество на сигурността на паркинг бариерите, които доставяме. Сертифицираните ни професионалисти подхождат строго индивидуално към всеки обект и подбират най-подходящия модел, тип и размер автоматична паркинг бариера за вашия обект според неговите параметри, разположение и специфика.

Ние предлагаме комплексни услуги по доставянето, монтирането, поддръжката и ремонта на вашите паркинг бариери, благодарение на което можете да спестите много финансови средства, време и нерви, наемайки професионалистите на Megapixel.

Бариерите на нашата компания са известни сред нашите партньори и клиенти като напълно сигурни, надеждни и гарантирано безопасни. Ние предоставяме изключително богата гама последно поколение иновативни автоматични паркинг бариери, произведени от водещи имена в бранша, с качество на световно ниво и на цени, които са повече от изгодни за клиента.

Екипът ни работи бързо и качествено, при високи мерки за сигурност и безопасност, както и с особено внимание към целостта и ненарушаването на вашето имущество. През време на целия контракт служителите ни поддържат активна обратна връзка и оживени комуникации с клиента, като се съобразяват напълно с неговите нужди и желания.

Даваме пълни гаранции за нашите бариери и за тяхното безпроблемно и дълготрайно функциониране при правилна експлоатация. Екипът ни работи с високо качествена техника, инструменти, помощни материали и подсигуряване, което също гарантира качеството на работата ни при поставянето на вашите паркинг бариери.

Благодарение на основните принципи на фирмената ни политика, според които предлагаме най-качествените автоматични паркинг бариери на изключително добри цени, ние се радваме на множество доволни частни и корпоративни клиенти, които препоръчват работата ни и на свои партньори, колеги, близки и приятели. Ние работим еднакво добре и с малки частни клиенти и с големи корпорации, като обезопасяваме достъпа с нашите паркинг бариери и на малки паркинги и на огромни халета.

Ако изберете автоматичните паркинг бариери на Megapixel, вие ще получите напълно професионална услуга и ще подсигурите сигурността и спокойствието на ежедневието си. Щом ни потърсите, ние ще ви предоставим безплатни консултации и безплатен оглед на обекта, след което нашите специалисти ще ви препоръчат най-адекватната паркинг бариера, която е най-подходяща за вашите нужди.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ