Видеонаблюдение

Видеонаблюдение от Megapixel

Професионално Видеонаблюдение

Проектираме, изграждаме, поддържаме и управляваме успешно най-модерните интелигнтни системи за видеонаблюдение и видеоконтрол

Забравете за проблемите с видеонаблюдението!
Доверете се на експертите на MEGAPIXEL, които ще споделят с вас всички проблеми, които можете да имате с видеонаблюдението и ще ви помогнат да ги преодолеете, като направите най-добрият избор на най-подходящата за вас техника.

Работещите Камери

За нас е от изключителна важност камерите просто да работят! За това полагаме усилия в професионалният монтаж, като работим само и единствено с качествени материали, подбрани от проверени производители.

Камерите ни са здрави, надеждни и са предназначени за денонощна професионална експлоатация, като работят безотказно и не се влиаят от промяната на атмосферните условия през сезоните.

Интелигентно Видеонаблюдение

Ултра интелигентни аналитични функции:
*“Heat MAP“ – показва в кои зони на обекта е най-голям човеко потока (Зони на струпване на хора)
*“Пресичане на линия“ – Сигнализира при пресичане на дадена линия за сифурност (Приложимо е на обекти при които има забранени за преминаване ленти)
*“Детекция на температура“ – Термовизионните камери измерват температурата на всички обекти и могат да алармират при засичане на телесната температура на нарушителя, както и да сигнализират при измерване на температура на пожар!
*“Нарушаване на зона“ – Алармира при навлизане в предварително маркина зона за сигурност

*“Липсващ обект“ – маркират се защитени обекти и при изместване от местоположението им се задейства аларма (Подходящо за защита от кражба на фиксирани обекти)
*“Изоставен обект“ – Сигнализира при изоставен обект над зададено време (Изключителен помощник при подсигуряване на сигурноста на гари, летища, обществени сгради и др.)
*“Брояч на посетители“ – брои всички лица влезнали и напуснали обекта и показва в реално време броят на посетителите в обекта

*“Лицево Разпознаване“ – Заснема лицата на всички посетители и ги картотекира, като оператора може да зададе име, бележка и вид на всяко едно лице и при повторно преминаване през точката за достъп да му се визоализира зададената информация (Подходящ за охрана на големи бизнес сгради с голям човекопоток, като верификация на лицата)
*“LPR“ – Разпознаване на регистрационни номера, черен и бял списък на номерата, възможност за управление на бариери и автоматика, чрез камерите

Управление на Видеонаблюдение

Всички системи за видеонаблюдение са достъпни за гледане и управление чрез:
-Видеостена – Изграждаме видеостени с група от монитори, на които можете успешно да контролирате цялата фирмена сигурност.
-Компютър, използвайки безплатен професионален софтуер за видеонаблюдение и видеоконтрол.
-Android или iOS устройствa, използвайки модерно мобилно приложение за видеонаблюдение.
*За целта е необходимо на обекта да има само връзка с интернет, като благодарение на облачните технологии не е необходим статичен IP адрес!

Професионален Монтаж

Монтажът е от изключителна важност за безпроблемното функциониране на видеонаблюдението. Екипът на MEGAPIXEL има дългогодишен опит в монтажът на професионални системи за видеонаблюдение и целият процес по професионалното монтиране на видеонаблюдението се следи от проектантът на фирмата.

Ние вярваме, че точно качественият монтаж е в основата на всяка една надеждна система за видеонаблюдение и влагаме допълнителни време и средства в извършването му по безупречен начин!

Поддръжка на Видеонаблюдение

От изключителна важност за всяка една система за видеонаблюдение е да бъде периодично обслужвана (почистване, смяна на термо паста на устройствата, проверка на електрониката, тестване за проблеми в системата, актуализиране на софтуер и фърмуер), по този начин се удължава срокът на експлоатация

Възползвайте се от професионалните ни услуги за еднократна или абонаментна профилактика на видеонаблюдение!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА РАБОТА, КЪМ КОЙТО СЕ ПРИДЪРЖАМЕ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПО БЕЗКОМПРОМИСЕН НАЧИН

  • Оглед
  • Проектиране
  • Оферта
  • Монтаж
  • Обучение
  • Поддръжка